Mercedes-Benz Multiriem Vervangen
Mercedes-Benz multiriem vervangen bij autobedrijf Bosch Car Service Autoborg in groningen

De multiriem in jouw Mercedes-Benz is verantwoordelijk voor de aandrijving van onder andere de dynamo en de aircopomp. Afhankelijk van het model en de leeftijd van je auto, is deze riem mogelijk ook verantwoordelijk voor de stuurbekrachtigingspomp.

Net als alle bewegende onderdelen, is ook de multiriem onderhevig aan slijtage. Als deze versleten raakt, gaat deze slippen en worden de genoemde onderdelen niet langer aangedreven. Hoewel dit doorgaans niet zoveel schade aanbrengt als een geknapte distributieriem, is het wel vervelend. Bij Bosch Car Service Autoborg word je Multiriem vakkundig vervangen met een nieuwe riem van hoge kwaliteit, zodat jouw auto er weer helemaal tegen kan!

De V-snaar is de voorloper van de multiriem en wordt niet meer gebruikt in moderne auto’s. De V-snaar werd alleen gebruikt voor de geleiding van de dynamo en de waterpomp. Waarom ze nu kiezen voor de multiriem is dat deze veel meer componenten aandrijft.

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw Mercedes-Benz? Neem dan contact met ons op, dan weet je precies waar je aan toe bent.

 

Multiriem vervangen
Specificaties
  • BOVAG garantie
  • Kwaliteitsonderdelen
  • Vakkundige montage
Offerte

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!