Pechhulp bij Bosch Car Service Autoborg in Groningen

Pechhulp voor uw auto bij Bosch Car Service Autoborg

Bij Bosch Car Service Autoborg wordt ook de pechhulp prettig geregeld! In samenwerking met het Auto Onderhoud Plan en met Bosch Car Service bieden we verschillende soorten pechhulp aan.

Auto Onderhoud Plan

Het Auto Onderhoud Plan is een totaaloplossing voor onderhoud en pechhulp. Met het Auto Onderhoud Plan weet je precies wat je aan onderhoud voor jouw auto moet betalen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het type auto waarin jij rijdt, de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers op jaarbasis. Voor het vaste maandbedrag heb je al het onderhoud én pechhulp door heel Europa in één keer goed geregeld. Vul hiernaast je kenteken in om direct online de prijs voor jouw auto te berekenen.

Bosch Car Service Pechhulp via Bosch Car Service Autoborg in groningen

Bosch Car Service Pechhulp

Bosch Car Service Pechhulp betreft alleen pechhulp. Anders dan bij het Auto Onderhoud Plan, is het onderhoud niet inbegrepen. Wel heb je de optie om te kiezen uit een pakket voor het binnenland en een pakket waarin heel Europa gedekt is. Vervangend vervoer is standaard inbegrepen in het Auto Onderhoud Plan, maar bij Bosch Car Service Pechhulp is dit een optionele toevoeging. Hieronder kun je aan de hand van de leeftijd van je auto zien wat het tarief is voor de verschillende pakketten.

  • PakketAuto's t/m 9 jaar
   Binnenland€ 31,50
   Binnenland + Europa€ 41,75
   Binnenland + Europa + Vervangend vervoer€ 54,-
   Binnenland + Europa + Vervangend vervoer + Aanhangermodule€ 69,50
  • PakketAuto's vanaf 9 jaar
   Binnenland€ 57,50
   Binnenland + Europa€ 76,50
   Binnenland + Europa + Vervangend vervoer€ 89,-
   Binnenland + Europa + Vervangend vervoer + Aanhangermodule€ 105,-
AOP logo_1

Onderhoud, apk en pechhulp in één keer geregeld!

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!