Distributieketting vervangen bij Bosch Car Service Autoborg in Groningen

Een distributieketting hoeft zelden vervangen te worden. Maar het onderhoud ervan is wel belangrijk. We checken jouw distributieketting altijd tijdens een onderhoudsbeurt.

Als je een ratelend geluid hoort na het starten van jouw motor, kan het zijn dat de distributieketting beschadigd / versleten / uitgerekt is. Zoek je een garage waar je jouw auto in vertrouwde handen achterlaat? Bij Bosch Car Service Autoborg wordt jouw distributieketting vervangen tegen een scherp tarief, inclusief volledige BOVAG-garantie. Een leenauto of leenfiets staat gratis tot je beschikking. Of je maakt gebruik van onze handige haal- en brengservice Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw auto? Neem dan contact met ons op, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw auto? Neem dan contact met ons op, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Distributieketting
Specificaties
  • BOVAG garantie
  • Goedgekeurde onderdelen
  • Vaak binnen 1 dag klaar
Offerte

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!