Turbo Reparatie bij Bosch Car Service Autoborg in Groningen

Heeft jouw auto een defecte turbo? Bij Bosch Car Service Autoborg wordt de turbo vervangen tegen een zeer scherp tarief.

Wat doet een turbo

De turbo perst als het ware extra lucht in de cilinders waardoor er meer zuurstof beschikbaar is voor de verbranding. Hierdoor ontstaat er een grotere ontbranding in de cilinders en dit zorgt voor meer vermogen of voor een zuinigere motor en in het gunstigste geval voor beide..

Een turbo bestaat uit twee delen. Het ene deel zit in het uitlaatspruitstuk en het andere deel

bij de inlaat. Met de uitlaatgassen wordt de turbo aangedreven en deze energie wordt gebruikt om extra lucht in de inlaat te persen.

Wanneer jouw auto aan vermogen verliest, is de kans groot dat de turbo vervangen dient te worden. Ook het brandstofverbruik kan omhoog gaan. Meestal geeft het motormanagement dan ook een foutmelding. Wanneer wij de auto uitlezen zal de turbo- defect foutcode te lezen zijn. Een turbo kan op verschillende manieren stuk gaan. De lagers van de ventilator kunnen versleten zijn. In extreme gevallen smelt de turbine van binnen. Wanneer een defecte turbo niet tijdig wordt vervangen kan dit tot motorschade leiden.

Bij Bosch Car Service Autoborg wordt jouw Turbo vervangen met BOVAG garantie, gratis vervangend vervoer en een duidelijke all-in prijs! Ook bieden wij een gratis haal-en-breng service in de omgeving van Groningen.

Op deze pagina van Bovag vind je meer informatie inzake de werking van een turbo.Turbo Reparatie groningen

Turbo vervangen
Specificaties
  • BOVAG Garantie
  • Goedgekeurede onderdelen
  • Gratis vervangend vervoer
Offerte

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!