Mercedes-Benz Accu Vervangen

Mercedes-Benz accu Vervangen bij Bosch Car Service Autoborg in groningen

Heeft jouw Mercedes-Benz startproblemen? Grote kans dat je accu niet meer goed werkt. De gemiddelde levensduur is ongeveer 6 jaar. Wanneer de auto vooral gebruikt wordt voor korte ritten, is de levensduur van de accu’s nog beperkter.

Alle elektrische systemen in je auto zijn afhankelijk van je accu. Laat je accu daarom regelmatig gratis bij ons controleren en voorkom zo dat je stil komt te staan. Is de accu toe aan vervanging?
Bij Bosch Car Service Autoborg wordt de accu vervangen door een nieuwe kwaliteitsaccu van Bosch. Je profiteert bovendien van twee jaar garantie op al onze accu’s!

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw Mercedes-Benz? Neem dan contact met ons op dan weet je precies waar je aan toe bent.

Voor meer informatie over accu’s kun je deze site bezoeken, klik hier.

 

Accu testen €0,-
Specificaties
  • Voorkom problemen
  • Klaar terwijl je wacht
Afspraak
Accu vervangen Vanaf €86,50
Specificaties
  • Originele Bosch accu
  • BOVAG garantie
  • Vakkundige montage
Afspraak

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!