Automaat Spoelen bij Bosch Car Service Autoborg in Groningen

Het belang van een automaat spoelen blijft vaak onopgemerkt, totdat er zich ernstige problemen voordoen. Het spoelen van je automatische versnellingsbak raden wij daarom aan als preventief onderhoud. Wanneer de automaat gespoeld wordt tussen de eerste 60.000 á 90.000 kilometer, is de kans op problemen aanzienlijk kleiner.

Schakelt jouw automaatbak op dit moment moeizaam, schokt hij of maakt hij lawaai? Het spoelen van de automaat zal nagenoeg alle problemen oplossen!

Tijdens het spoelen worden alle los gesleten metaaldeeltjes en andere vervuilingen grondig verwijderd. Ook wordt de oude olie geheel uit de automaatbak geperst en vervangen door nieuwe long-life olie die speciaal is ontwikkeld voor automatische versnellingsbakken. Hierdoor zal je merken dat de automaat soepeler en stiller schakelt en het zorgt ervoor dat jouw automaatbak langer mee gaat!

Wil je weten of jouw automaat geschikt is voor het spoelen en wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Automaat spoelen Vanaf €295,-
Specificaties
  • gediplomeerde monteur
  • Grondige reiniging
  • Kwaliteit long-life olie
  • High-end spoel machine
Afspraak

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!