Door goed onderhoud bespaar je veel geld

Voor goed, tijdig en betrouwbaar onderhoud van jouw auto moet je bij Bosch Car Service Autoborg zijn! Neem maar eens een kijkje in onze werkplaats, dan zie je dat onze monteurs altijd hun uiterste best doen. Zodat jouw auto altijd snel, betaalbaar en betrouwbaar weer de weg op kan. Onderhoud aan jouw auto is nogal een breed begrip. Het omvat vooral het periodieke onderhoud, bijvoorbeeld:

In sommige gevallen kun je wachten op het onderhoud. Wij hebben een comfortabele wachtruimte met WIFI en heerlijke koffie en thee. Wanneer dit niet kan, kunnen wij vervangend vervoer regelen of kun je gebruik maken van onze handige haal- en brengservice. Wil jij ook dat jouw auto goed en op tijd onderhouden wordt? Maak dan online een afspraak of bel ons via 050-2030514.

Auto Onderhoud Plan: bespaar nog meer!
Voor een vast bedrag per maand, afhankelijk van jouw type auto, is het grote en het kleine onderhoud van jouw auto geregeld. Daarnaast is ook de pechhulp, de APK en de zomer/wintercheck inclusief en meer! Ontdek alle voordelen van het Auto Onderhoud Plan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!