Bosch Car Service Autoborg

Bosch Car Service Autoborg in groningen is een Bosch Car Service. Maar wat is een Bosch Car Service nou eigenlijk? Op deze pagina vind je alles wat je altijd al wilde weten over Bosch Car Service!

Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland en heeft vestigingen over de hele wereld. Omdat Bosch ook een van de grootste leveranciers is van onderdelen aan autofabrikanten, zitten veel auto’s al vol met Bosch-onderdelen en techniek. Als Bosch Car Service heeft Bosch Car Service Autoborg toegang tot originele Bosch onderdelen en beschikken we over het optimale gereedschap en apparatuur om jouw auto te diagnosticeren, repareren en onderhouden.

Bosch Car Service Netwerk

Binnen het Bosch Car Service netwerk helpen de verschillende garages en autobedrijven elkaar. Zo hebben we een forum en verschillende trainingsmogelijkheden en bijeenkomsten om kennis en ervaring met elkaar te delen.

 

Bosch Car Service Pechhulp

Behalve reparatie en onderhoud, kun je ook voor pechhulp terecht bij Bosch Car Service. Voor een vast bedrag per maand heb je dekking voor pechhulp, waarbij het mogelijk is om jouw auto en jouw caravan of aanhanger te dekken voor pechhulp door heel Europa, inclusief de eigen woonplaats.

Bosch Car Service Autoverzekering

Bij Bosch Car Service gaan we verder dan alleen auto onderhoud en reparatie; ook voor jouw verzekering kun je terecht bij Bosch Car Service Autoborg! Wij bieden verschillende pakketten, waardoor er voor iedereen een optimale verzekering is. Bovendien zit je met een Bosch Car Service autoverzekering nergens aan vast: je kunt de verzekering altijd opzeggen met een maand opzegtermijn. Je kunt jouw autoverzekering nog uitbreiden met een ongevallenverzekering voor de inzittenden, een schadeverzekering voor de inzittenden of een Rechtsbijstandverzekering.

Bosch Car Service Autoborg

Kortom; bij Bosch Car Service Autoborg in groningen vind je al jouw auto gerelateerde zaken op één adres. Kom vooral eens langs, de koffie staat bij ons altijd klaar!

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!