Disclaimer en Gebruiksvoorwaarden

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar:
   Bosch Car Service Autoborg BV,
   gevestigd aan de Ceresstraat 11 te groningen,
   geregistreerd bij de KVK onder nummer:02078965
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen met betrekking tot deze website;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle op de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de elk deel van deze website. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter aanvaardt de eigenaar geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden, zet- of typefouten van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maakt inbreuk op intellectuele rechten
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
 7. De uitgever behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever de toegang tot de webpagina monitoren.
 8. U zal de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.
 9. Zie ook ons Privacy- en Cookiebeleid

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!