Remmen onderhoud bij Bosch Car Service Autoborg in Groningen

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van jouw auto. Wanneer je remmen niet goed werken kan dat tot gevaarlijke situaties leiden. Je remmen zijn onderhevig aan slijtage, dus na verloop van tijd is het noodzakelijk om de remblokken en/of remschijven te vervangen. Ook het vervangen van een remklauw kan soms nodig zijn. Bij Bosch Car Service Autoborg worden de remmen van jouw auto vakkundig vervangen door nieuwe remmen van Bosch.

Bosch remblokken, remschijven en remklauwen horen tot de beste ter wereld en worden door veel fabrikanten al standaard gebruikt. Met de remmenservice van Bosch Car Service Autoborg ben je dan ook verzekerd van een uitstekend resultaat. Bovendien krijg je BOVAG-garantie.

Een leenauto of leenfiets staat gratis tot je beschikking. Of je maakt gebruik van onze handige haal- en brengservice.

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw Auto? Neem dan contact met ons op, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Remblokken Vanaf €125,-
Specificaties
  • Vakkundige montage
  • BOVAG garantie
Offerte
Remblokken & remschijven vanaf €298,-
Specificaties
  • Vakkundige montage
  • BOVAG garantie
Offerte

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!