header-img

Team Bosch Car Service Autoborg staat voor jou klaar!

Bosch Car Service Autoborg in groningen

Bosch Car Service Autoborg is een professioneel autobedrijf in de stad Groningen. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat we gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf de ringweg rond Groningen.

Ons werk kan ruwweg onderverdeeld worden in twee categorieën. Ten eerste hebben we uiteraard de normale garage-werkzaamheden, zoals auto-onderhoud, reparatie, APK keuringen etcetera. Daarnaast doen we ook veel onderhoud voor verschillende leasebedrijven.

Bij Bosch Car Service Autoborg houden we ons niet alleen met auto’s bezig; we zijn ook maatschappelijk betrokken. Hieronder kunt u bijvoorbeeld lezen over onze samenwerking met opleidingen en scholen in de omgeving. Ook zijn we Zakenvriend van KWF kankerbestrijding en steunen we op deze manier het onderzoek naar een genezing voor kanker. Verder werken we met oog voor het milieu en de omgeving. Sinds 2016 zijn we dan ook gecertificeerd als Erkend Duurzaam autobedrijf.

Bosch is de belangrijkste leverancier van onderdelen in de auto-industrie en verzorgt de opleiding van onze monteurs. Bosch Car Service Autoborg gebruikt dan ook Bosch kwaliteitsonderdelen.

Producten en Diensten

Bosch Car Service Autoborg biedt een breed scala aan producten en diensten voor jouw auto.

  • Garagebedrijf voor APK, reparatie en onderhoud
  • Revisie van de koppeling
  • Aircoservice
  • Diesel Specialist
  • Auto onderhoud plan (AOP)

Bosch Car Service Autoborg is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om te zorgen dat de volgende generatie monteurs goed en breed opgeleid wordt. Hierdoor kunnen onze monteurs hun ervaring en kennis delen met een jongere generatie monteurs, en kunnen onze leerling- en stagemonteurs echte ervaring op doen.

De leerling-monteurs die wij opleiden binnen het bedrijf zitten op een MBO-opleiding. Hoewel de theoretische kennis en de basis die je leert op school natuurlijk erg belangrijk zijn, hebben we gemerkt dat er geen betere leermeester is dan de praktijk. Daarom krijgen leerling-monteurs bij ons de mogelijkheid om zichzelf volledig te ontplooien en te ontwikkelen. Dit is een waardevolle ervaring, voor zowel onze leermeesters als voor onze leerling-monteurs.

Zo houden wij de geest van service en vakmanschap levend en leveren we een positieve bijdrage aan de carrière van de monteurs van de toekomst.

 

Het team van Bosch Car Service Autoborg staat voor je klaar
William Potgieter
William PotgieterEigenaar
Ivar Stein
Ivar SteinBedrijfsleider
Koosje Kaijser
Koosje KaijserAdministratie
Harm Sijpkes
Harm SijpkesAuto Onderhoud Plan
Marcella Trip
Marcella TripReceptioniste
Geoffrey Mulder
Geoffrey MulderReceptionist
Dieuwert Willems
Dieuwert WillemsMonteur
Dennis Mosselaar
Dennis MosselaarMonteur
Wouter de Greef
Wouter de GreefMonteur
Jacco Engelenburg
Jacco EngelenburgMonteur
bosch

Bosch Car Service Autoborg, prettig geregeld!

qualified-diesel-specialist logo-bovag-autoborg rdw-erkend

Tevreden klanten, een score van 9. Daar doen we het voor!

Tevreden klanten, een score van 9. Daar doen we het voor!

reviews
Meer dan 705 beoordelingen
Beijk reviews

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!