Banden voor Mini
Mini banden vervangen of opslag bij autobedrijf Bosch Car Service Autoborg in groningen

Banden zijn onderhevig aan slijtage. Om veilig te kunnen blijven rijden is het dan ook essentieel (en wettelijk verplicht) om de autobanden tijdig te vervangen.

Wij bieden winterbanden, zomerbanden en vier-seizoenenbanden aan voor jouw Mini en wij zorgen voor een vakkundige montage! Welke band is het meest geschikt voor jou?

Vier-seizoenenbanden bieden ’in de winter meer grip dan zomerbanden en in de zomer betere tractie dan winterbanden. Desondanks vragen vier-seizoenenbanden wel wat aanpassing van de bestuurder. Bij warm weer is bijvoorbeeld de remweg langer dan die van zomerbanden. Wanneer je weinig kilometers rijdt, is een vier-seizoenenband voor jou een goede keus.

Voor bestuurders die veel kilometers rijden raden wij zomer- en winterbanden aan. Deze banden hebben in het juiste seizoen het beste weggedrag.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Autobanden per stuk Vanaf €65,-
Specificaties
  • Incl. montage, btw etc.
  • Ruim assortiment
  • Ook vierseizoensbanden
Afspraak
Autobanden opslaan per set €24,-
Specificaties
  • Opslag binnen
  • Scheelt u ruimte
  • Alle maten banden
Afspraak

* Helaas is het voor ons onmogelijk om altijd alle juiste/actuele prijzen voor alle autotypes op onze website te plaatsen. Daarom werken wij met ‘vanaf-prijzen’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen. Vraag voor de juiste prijs voor jouw auto een vrijblijvende offerte aan.

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!