Auto Import Bosch Car Service AutoborgAuto import bij autobedrijf Bosch Car Service Autoborg in groningen

Jij bent op zoek naar een andere auto! Misschien heb je er nog nooit aan gedacht, maar met de keuze voor een import auto maak je het speelveld vele malen groter. Naast het aanbod in Nederland, kunnen wij namelijk ook kijken of jouw droomauto misschien in Duitsland staat.

Via onze zoekmachine zijn er duizenden auto’s te vinden die klaar staan voor import naar Nederland. Dit aanbod gaat van klassieke Bugatti’s tot jonge Audi’s en van Lancia’s tot aan BMW’s. Het aanbod is enorm groot en veelzijdig.

Wanneer je een auto hebt gevonden, neem dan contact met ons op! Wij nemen jou vervolgens het hele import-proces uit handen. Zodat jouw droomauto binnenkort bij jou voor de deur staat.

Bij het importeren zorgen wij voor de keuring, de afhandeling van de BPM, de daadwerkelijke import, het afhandelen van de douanezaken en alle andere bureaucratische rompslomp die hoort bij het importeren van een auto. En dit is allemaal inclusief in de genoemde prijzen op onze website! Bij Bosch Car Service Autoborg ben je aan het juiste adres voor een import auto!

Sommige mensen zijn huiverig om een auto te importeren. Men denkt dat het gevaarlijk is, omdat je de auto niet kunt zien voordat je hem koopt of omdat je de historie niet kent. Wij begrijpen deze angst en daarom nemen wij het hele proces voor onze rekening. Wij hebben goede contacten in het buitenland en de auto wordt vóór aflevering volledig door ons geïnspecteerd. Je krijgt bovendien garantie op je aankoop. Bij Bosch Car Service Autoborg kun je zonder zorgen een goede auto voor een mooie prijs aanschaffen!

Bosch Car Service Autoborg; prettig geregeld!

 

Maak direct een afspraak!

X
Chat openen
Een vraag?
Een berichtje: snel en gemakkelijk!